Madden NFL 11

hu-madden-nfl-11-promo-450x197.png

Madden NFL 11 redefinerer, hvordan du oplever amerikansk fodbold i digital form på.

Hurtigere: Med 60 minutters spiltid reduceret helt ned til 30 minutter kan du nu bruge mere tid på banen og mindre i taktikbogen. Hele dramaet på den halve tid.

Mere omfattende: Madden NFL 11 er fyldt til randen med spilmuligheder, forbedrede animationer, mere intuitiv styring, styrket online-funktionalitet og ny tv-inspireret grafik og lyd, som lever op til den høje standard, alle NFL-fans forventer.

TERMÉKJELLEMZŐK
 • Áttekintés
  • Fra 350 mulige spil og ned til 1
   Velkommen til GameFlow - et helt nyt spilvalg-system, der automatisk væger det bedst mulige spil for dit hold baseret på situationsbestemte og autentiske NFL-spilplaner. Lyt med, når din træner vælger spillene fra sidelinjen baseret på dit foretrukne holds virkelige spillestil eller tilføj en helt ny strategisk dimension ved at skabe og justere på dine egne offensive og defensive spilplaner.
  • Spil kampene på den halve tid
   Med et helt nyt spilvalg-system kommer du til at bruge mindre tid med taktikbogen og mere på banen, mens du oplever dramaet og spændingen under en hel kamp på mindre end 30 minutter.
  • Spil ikke bare … mærk det!
   Få succes kun ved hjælp af to analog sticks. Løb igennem forsvarshuller, slip fri af taklinger og drøn ned ad banen ved hjælp af den intuitive og hurtigtreagerende 'Dual Stick'-styring. Helt ny bevægelses-teknologi giver en ægte accelerations- og opbremsnings-fornemmelse sammen med en helt naturlig udførelse af drejninger og finter, der gør Madden NFL 11 til det mes autentiske football-spil til dato.
  • Online-revolution af Madden NFL
   Sidste år gav vi dig den nye 'Online Franchise' og 'online co-op'. Nu præsenterer Madden NFL 11 en helt nye spilvariant, der igen vil forandre hele online-spiloplevelsen.
  • Se det. Hør det. Mærk det.
   Oplev spænding på et helt nyt plan med det gennemarbejdede lydpræsentation. Fra omklædningsrummet til banen vil Madden NFL 11 bringe kampene ind i din dagligstue som aldrig før.
 • Minden platform
  agerating.eu.pegi.reason